luni, octombrie 25, 2021
No menu items!

Reteta de chec cu cacao

Important

La cate meciuri a ajuns Ter Stegen, in Tricoul celor de la Barcelona?

Portarul de 28 de ani al celor de la Barcelona a ajuns la 250 de meciuri in tricoul Barcelonei. Acesta...

Cum sa invingi insomnia, respectand 6 reguli simple?

Regula 1: Nu lasa nicio zi sa treaca fara sa faci exercitii fizice, dar nu exagera. Regula 2: Mentine dormitorul...

Reteta: Paine cu seminte

Ingrediente: 350g faina integrala;350g faina de secara;3 lingurite de drojdie uscata;3 linguri ulei de masline;3 linguri de miere;20g seminte...

Ingrediente:

  • 4 linguri cacao;
  • 400 g faina;
  • 8 linguri ulei;
  • 2 lingurite de praf de copt;
  • 10 oua (separam albusul de galbenus);
  • 4 pliculete zahar vanilat;
  • 1 praf sare;
  • 400 g zahar.

Mod de preparare:

Pune albusurile intr-un bol, adauga sarea si mixeaza cu telul sau mixerul. Bate albusurile pana devin ca o spuma si adauga treptat zaharul vanilat, apoi pe cel tos, pana obtii o spuma lucioasa si tare. Amesteca galbenusurile cu uleiul intr-un castron, separat, pana se formeaza o masa omogena. Inglobeaza galbenusurile usor in spuma de albus pentru a-si pastra consistenta. Pune praful de copt peste faina si adaug-o usor, cu miscari largi. Imparte compozitia in doua parti egale. Dilueaza cacao cu putina apa, pana devine o crema si pune-o peste aluatul din bol, avand, astfel, doua cantitati egale de aluat. In tavile in care ai pus hartie de copt, pune alternativ cate o lingura din fiecare aluat, cel alb si cel cu cacao, astfel incat amestecul sa devina cat mai interesant. Pune tavile la cuptor, la foc mediu, pentru 30-40 de minute. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ANUL 2021, PREDICȚII ASTROLOGICE

Cum va fi anul 2021? Anul 2021 intră cu forța propulsivă a unei noi ere care se anunță. Pe măsură...

Mai multe știri